top of page

OVER BOUTIQUE MARIE-LOU: DE MODEWERELD DICHTBIJ

343433023_1283924508867741_4947836847915075500_n.jpg

OVER MIJ

Als kleine meid droomde ik ervan om mijn eigen zaak op te starten. Het werd al snel duidelijk waar men hart lag: de modewereld.

 

Als student, en later vaste job, had ik het geluk te mogen meedraaien in één van de meest prestigieuze boetieks in West-Vlaanderen. Dankzij deze ervaring groeide mijn passie voor mode & leerde ik de kneepjes van het vak.

Na 7 jaar in het vak te staan was het tijd om mijn eigen pad te kiezen…

Door de steun en hulp van mijn familie heb ik op 1 februari 2021 mijn eigen kledingzaak kunnen opstarten.

 

Liefs,

Marie-Lou

OVER BOUTIQUE MARIE-LOU

Boutique Marie-Lou staat voor trendy vrijetijds-, stads- en avondkledij voor elke vrouw en voor elk budget. Voor een nieuwe outfit, accessoires, schoenen, juwelen en zoveel meer, kan je terecht in onze winkel en online.

 

Daarnaast streeft Marie-Lou ervoor om haar klanten te doen stralen in een outfit om ze niet zomaar te laten opgaan in de grijze massa. Uniekheid, passie en uitstraling is wat we zoeken bij het samenstellen van uw ensemble. Hippe en klassieke merken gaan hier hand in hand.

BEZOEK ONZE WINKEL

Wist je dat jullie ook bij ons in de winkel kunnen shoppen? Ik zou het super leuk vinden om jullie te kunnen ontmoeten in onze winkel! Bovendien kan je er helemaal gratis jouw bestelling retourneren.

 

Je kan ons vinden in de Kerkstraat 26, in het hartje van Kuurne.

 

Benieuwd naar ons rijke aanbod? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page